Plzeňské náměstí již ozářil vánoční strom - FOTKY!

01.12.2019 18:09     01.12.2019 20:20

Tradičně velmi oblíbené slavnostní rozsvícení vánočního stromu na náměstí Republiky v centru města proběhlo v neděli 1. prosince v 18 hodin. Přinášíme fotky.

3
213456

Letošní urostlý smrk z Roudné slavnostně poprvé zazářil na náměstí Republiky v Plzni v 18 hodin, jeho zbrusu nová výzdoba stála téměř 700 tisíc korun. Krátce předtím svátečně promluvil primátor města Plzně Martin Baxa a plzeňský biskup Tomáš Holub.

"Plzeňský vánoční strom je krásný každý rok. I letos se mi moc líbí," říká Sandra z Plzně, jedna z prvních, která rozsvícený strom viděla.

Kulturní program doprovázející toto slavnostní rozsvícení začal však již v 16 hodin. Na náměstí vystoupil dechový orchestr Junior orchestr, pěvecký sbor Pilsen Voice, kapela The Dixie Hot Licks, Plzeňský MLS – malý lidový soubor a po proslovu i samotném slavnostním rozsvícení stromu mohli návštěvníci shlédnout vystoupení Divadla J. K. Tyla – Vánoční muzikálové nebe.

Během zmíněného programu se na náměstí mohli návštěvníci dostat také vánoční tramvají, která se i letos těší velkému zájmu po celé Plzni.

foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24