QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňský Prazdroj spouští aplikaci s navigací do restaurací - FOTKY

18.03.2019 20:47

Prazdroj v pondělí 18. března oficiálně spustil mobilní aplikaci. Uživatelé si díky novince mohou zvolit podnik například podle pivní značky nebo podle hodnocení zákazníků.

Jdes_na_pivo_filtr
Jdes_na_pivo_filtrfacebook 1200x630Jdes_na_pivoJdešnapivo_app_PRPOP UP androidPOP UP iphone

Prazdroj v pondělí spustil mobilní aplikaci s názvem Jdeš na pivo. Aplikace nabízí filtrování podniků podle řady kritérií. Kromě vyhledávání hospod nabízí také například možnost rezervovat si stůl.

Mobilní aplikace je dostupná pro telefony s operačním systémem Android i pro iPhony a již nyní ji lze zdarma stáhnout v Google Play a App Store.

Aplikace aktuálně sdružuje zhruba deset tisíc restaurací a hospod v celé České republice, které nabízejí některé z piv a nápojů Plzeňského Prazdroje, a vyniká tím, jak detailní informace o jednotlivých provozovnách milovníkům piv i dalším zákazníkům poskytuje. Hospody lze vyhledávat nejen podle jména, lokality a značky prodávaného piva, ale i dalších kritérií. „Pro lidi je dnes důležitý celkový zážitek z návštěvy restaurace. My jim novou aplikací chceme ulehčit hledání a pomoci jim najít tu, která splní jejich očekávání. Pro někoho je kromě piva na čepu zásadní zahrádka, pro jiného sportovní přenosy nebo připojení k wi-fi, teplá kuchyně, akceptace stravenek či platebních karet. To vše aplikace Jdeš na pivo obsahuje. A samozřejmě v ní lze vyfiltrovat i ty hospody, které získaly nové ocenění Hvězda sládků za perfektní péči o pivo a správné čepování, které jsme letos začali udílet,“ říká obchodní ředitel Plzeňského Prazdroje Tomáš Mráz.

Mapová část aplikace rozlišuje mezi jednotlivými typy provozoven - speciálními ikonkami jsou vyznačené tankovny nebo konceptové hospody jako Radegastovny, Kozlovny, Srdcovky, Plzeňky a další. U každé hospody jsou detailní informace o nabízených službách, kontaktní telefon nebo proklik na její webové stránky. „Je to jedna z mnoha našich aktivit, jak podporujeme tuzemské hospody a restaurace. Hospodským tím vlastně nabízíme bezplatnou možnost prezentace a snažíme se k nim navigovat další zákazníky. Věříme, že i oni novou aplikaci ocení,“ komentuje Tomáš Mráz. V sekci novinky pak uživatelé najdou informace o aktuálním pivu nabízeném v programu Volba sládků nebo aktuality z Prazdroje.

Aplikace, kterou pro Plzeňský Prazdroj vyvinula agentura Brackets, funguje nejen na chytrých mobilech, ale i na webové stránce jdesnapivo.cz. Plzeňský Prazdroj počítá s tím, že do ní bude zařazovat další hospody v Česku. „Prozatím v ní chybí sezónní provozovny, do budoucna bychom ale i lyžařům, cyklistům či vodákům chtěli nabídnout přehled hospůdek, které bývají otevřené jen na část roku,“ dodává Tomáš Mráz. Kromě toho uživatelé v aplikaci již brzy najdou soutěže a další vychytávky.

FOTO: Plzeňský Prazdroj

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24