QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Po sérii bouřek přijde ochlazení. Na konci týdne zase teploty narostou

11.06.2018 7:58

Bouřky, které v posledních dnech vládnou regionem, přinesou v dalších dnech ochlazení. Ve druhé polovině týdne ale budou teploty opět stoupat k letním hodnotám.

Nebe - QAP foto

V pondělí bude skoro jasno až polojasno, při zvětšené oblačnosti mohou dorazit ojediněle přeháňky. Večer by ale mohlo být i zataženo a objevit by se mohly také bouřky. Teploty vystoupí nejvýš mezi 26 a 30 stupňů. 

V úterý nás čeká oblačno až zataženo, od západu budou přibývat přeháňky, déšť a místy také bouřky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 19 až 15 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 22 až 26.

Středa bude ve znamení zatažené až oblačné oblohy, na většině území se bude vyskytovat déšť nebo přeháňky, místy budou srážky i trvalejší . V noci naměříme okolo 10 stupňů, přes den jen kolem 20.

Ve čtvrtek bude oblačno až polojasno, ojediněle se zase objeví déšť nebo přeháňky. Noční teploty klesnou mezi 15 až 11 stupňů, denní se vyšplhají mezi 20 až 24.

V pátek už byla mělo být opět polojasno a přes den teploty mezi 23 a 27 stupni. V noci spadnou teploty mezi 14 až 10 stupňů.  

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Polojasno až oblačno, místy přeháňky, ojediněle bouřky. Nejnižší noční teploty 16 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty 24 až 29 °C."

FOTO: ilustračn
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24