Po zběsilé jízdě opilého řidiče v Bolevci zůstává hřiště v dezolátním stavu - FOTKY

18.09.2019 10:53

Zhruba před týdnem vjel namol opilý řidič s autem na dětské hřiště v Ledecké ulici a doslova ho zlikvidoval. Hřiště je stále poničené, obvod nabádá k obyvatele k opatrnosti!

1
12hřiště Ledecká

Na zhruba čtyřicet tisíc se vyšplhala škoda, kterou způsobil opilý řidič na dětském hřišti v Ledecké ulici v plzeňském Bolevci. Namol opilý vjel s autem na hřiště minulý čtvrtek v půl osmé večer a doslova ho zlikvidoval. Jen se štěstím nedošlo k žádným zraněním. Hřiště nicméně dál zůstává velmi poničené.

Obvod záležitost řeší, s opravou se ale musí ještě počkat. "Z důvodu prohlídky místa nehody likvidátorem pojistné události dosud nedošlo k odstranění poškozené lavičky a poškozených plotových dílců. Po obdržení zprávy likvidátora zajistí ÚMO Plzeň 1 odstranění poškozených plotových dílů a lavičky a následně i potřebné opravy," uvádí první plzeňský obvod.

Zároveň lochotínská radnice nabádá obyvatele k opatrnosti. "Žádáme občany, kteří se budou v prostoru hřiště i jeho okolí pohybovat, o zvýšenou opatrnost," apeluje na obyvatele ÚMO1.

K nehodě došlo ve čtvrtek 12. září ve večerních hodinách. Policie se celou událostí nadále zabývá. "Dne 12. září 2019 v půl osmé večer došlo v Plzni v Ledecké ulici k dopravní nehodě. 28letý cizinec, který řídil vozidlo značky Mitsubishi Carisma, nezvládl vlivem požitého alkoholu řízení vozidla a narazil do ocelového plotu dětského hřiště, kdy poškodil i zařízení hřiště. Řidič nadýchal přes dvě promile alkoholu. Následně se dobrovolně podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve a moči. Ve věci probíhá šetření," říká k nehodě mluvčí policie Michaela Raindlová.

FOTO: ÚMO1

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24