QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Počasí jako přes kopírák! Víkend přinese oteplení, pak přijde opět ochlazení

28.03.2019 7:02

Podle nové týdenní předpovědi nás čeká znovu mnohem lepší víkend, než byly uplynulé dny. V sobotu budou teploty až kolem 20 stupňů. Pak se ale zase ochladí.

QAP FOTO nebe

Ve čtvrtek bude převážně zataženo, na většině území se vyskytne slabý občasný déšť nebo mrholení. Večer by ale oblačnosti i srážek mělo ubývat. teploty se dostanou nejvýš mezi 8 až 12 stupňů.

V pátek nás čeká zpočátku oblačno až zataženo opět se slabým deštěm. Během dne se to ale bude zlepšovat a bude postupně skoro jasno. V noci naměříme 5 až 1 stupeň, přes den 11 až 15.

Sobota pak bude výstavní. Obloha bude jasná až polojasná a přidají se teploty odpoledne až okolo 20 stupňů. Nejnižší noční teploty budou mezi +3 až -1 stupněm.

V neděli se to ale bude zase kazit. Zpočátku bude ještě jasno až polojasno, během dne ale bude od severozápadu oblačno až zataženo a místy se objeví přeháňky. Noční teploty spadnou mezi 5 až 1 stupeň, denní se dostanou mezi 14 až 18.

V pondělí by sice mělo být jasno až polojasno, ale ochladí se. Odpolední teploty budou mezi 6 až 10 stupni, noční klesnou mezi +1 až -3.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zpočátku jasno až polojasno, od západu postupně přibývání oblačnosti a na většině území déšť nebo přeháňky, od vyšších poloh srážky smíšené nebo sněhové. Nejnižší noční teploty v úterý 0 až -4 °C, postupně 4 až 0 °C. Nejvyšší denní teploty 7 až 12 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24