Počasí prověřilo řidiče! Nehody zkomplikovaly provoz v regionu - FOTKY

18.01.2019 11:33

Páteční ráno i dopoledne bylo na silnicích v Plzeňském kraji ve znamení série nehod. Vyjíždět museli postupně i hasiči a záchranka. Přinášíme podrobnosti!

2
21

Počasí v pátek znovu hodně prověřilo řidiče v Plzeňském kraji. Bouralo se na mnoha místech a zasahovat musely i záchranné složky. Například jen během hodiny mezi půl devátou a půl desátou dopoledne vyjeli hasiči hned ke třem nehodám.

"Nejprve mezi Nebílovy a křižovatkou na Nebílovský Borek došlo k nehodě osobního auta se zraněním. Obešlo se to bez úniku pohonných hmot. Poté havarovalo osobní auto mezi Bělou nad Radbuzou a Pavlíkovem. Při příjezdu hasičů byla jedna osoba mimo vozidlo, byla předána zdravotnické záchranné službě. Třetí nehoda osobního auta se stala u Klatov v lokalitě K Čínovu. Jedna zraněná osoba byla předána zdravotnické záchranné službě," shrnul mluvčí hasičů Petr Poncar.

Žádná z nehod si naštěstí nevyžádala vážná zranění. "Ze všech zmiňovaných dopravních nehod ZZS odvážela účastníky s lehkými zraněními do spádových nemocnic," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Během dopoledne se bouralo i na dalších místech. Nákladní auto s osobním se střetlo u Spáleného Poříčí, u Hartmanic se srazila dvě osobní auta a u obce Týnec na Tachovsku skončilo auto v příkopu.

Doslova dopravní kolaps spustilo počasí a nehody v pátek ráno v Plzni. Podrobnosti se dočtete v člínku zde.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24