Poctivá hra a bojovnost se nám vyplácí, říká střelec jediného gólu Radim Řezník

16.08.2021 10:32

Viktoria je i po čtvrtém ligovém kole stoprocentní, na hřišti libereckého Slovanu vyhrála 1:0! O jedinou branku se postaral Radim Řezník, který zápas společně s trenérem Michalem Bílkem zhodnotil.

i0037

Trenér byl po zápase spokojený. „Kluky pochválím za to, že jsme neinkasovali. Vyhráli jsme v Liberci, kde není jednoduché bodovat,“ těší ho. „Byl to ubojovaný zápas. V první půli nějaké velké šance chyběly, v té druhé jsme už za stavu 1:0 měli dvě brejkové situace, kde kdyby se Ba Loua alespoň z jedné prosadil, tak konec nemusel být tak napínavý. Ale jsme rádi, že jsme utkání vyhráli,“ říká Michal Bílek.

Radost měl i Radim Řezník. „Byl to strašně těžký zápas. I když Liberec je v tabulce asi tam, kam nepatří, tak to bylo náročné. Bylo to o jednom gólu, ten jsme vstřelili my a za tři body jsme velice rádi,“ uvědomuje si bek Viktorky.

Podle něj každá výhra napomáhá k lepšímu zvládání velice těžkého programu. „I když je to fyzicky a psychicky náročné, znovu máme tři body a jsme stoprocentní! Hrajeme poctivě, bojujeme jeden za druhého, a to se nám vyplácí. V tomhle nasazení musíme pokračovat i nadále,“ ví Radim Řezník.

Viktoriáni navíc opět udeřili ze standardní situace. „Standardky by měly být naší silnou stránkou. Máme vysoké hráče, dnes navíc hrál Janošek, který má výbornou kopací techniku a rozehrál to velice dobře. Jsme rádi, že jsme se z toho opět prosadili,“ raduje se kouč.

Plzeňští jsou tak po čtyřech kolech na první místě FORTUNA:LIGY s maximálním možným počtem bodů – 12. 

 

Foto: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24