QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Podvečer ve znamení nehod! Kolize u Chotěšova si vyžádala čtyři zraněné - FOTKY

11.01.2019 18:12     11.01.2019 18:54

Při nehodě mezi Chotěšovem a Vodním Újezdem se zranili dva dospělí a dvě děti. Bouralo se i v Chlumčanech, Plzni, u Nové Hůrky a na dálnici D5.

3
42

K nehodě dvou osobních aut dnes došlo u Chotěšova ve směru na Vodní Újezd. Záchranka pomáhala čtyřem zraněným osobám.

"Z místa události zdravotnická záchranná služba transportovala čtyřiatřicetiletou ženu a dvě dívky ve věku cca 10 let na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň s těžšími zraněními. Muž ve věku cca 40 let byl transportován na úrazovou ambulanci fakultní nemocnice se středně těžkým zraněním,“ sděluje mluvčí Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje Mária Svobodová.

Řidička osobního auta z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde se střetla s protijedoucím vozidlem. "U řidičky nebyla provedena dechová zkouška, byl zajištěn odběr krve. Provoz v místě je řízen kyvadlově,“ dodává policejní mluvčí Iveta Kořínková.

Všechny složky integrovaného záchranného systému vyjely během pátečního odpoledne také do Chlumčan, kde se převrátilo auto na bok. Při nehodě došlo ke zranění šestašedesátileté ženy. Záchranáři ji ošetřili na místě.

Uzavírku silnice si vyžádala havárie terénního vozu na silnici na Novou Hůrku na Klatovsku. I v tomto případě došlo ke zranění jedné osoby.

Hasiči a policisté zasahovali i na dálnici D5. Na 128. kilometru ve směru na Prahu došlo ke kolizi nákladního a osobního auta. Uzavírka potrvá zhruba do 19.20 hodin. K další nehodě došlo také na 121. kilometru ve směru na Prahu. Nákladní auto tady havarovalo do svodidel. Omezení potrvá do 19 hodin. Obě nehody se naštěstí obešly bez zranění.

Bouralo se i v Plzni, dvě osobní auta se srazila na křižovatce Slovanské aleje s náměstím Milady Horákové. K další srážce dvou osobních vozu došlo v ulici K Plzenci.

V Čemínech na severním Plzeňsku došlo na hlavní silnici u místního hostince k nehodě dvou vozidel. I v tomto případě je nehoda bez zranění.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24