QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Podvodník se zaměřuje na seniory! Policie po něm pátrá a shání svědky

28.11.2019 8:58

Policie pátrá po podvodníkovi, který se v regionu zaměřuje na seniory. Na muže už byl vydaný příkaz k dodání do výkonu trestu. Spravedlnosti ale zatím uniká.

Policie aktuálně pátrá po 63letém Andreji Lučkovi z Rokycanska. Podle informací od policie má muž na svědomí několik podvodů, při kterých se zaměřoval na seniory. Navíc je dost možné, že v tom pokračuje.

"Na hledaného je vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro trestný čin podvodu. Trestnou činnost hledaný muž páchal na seniorech a není vyloučeno, že ji může páchat nadále. Dotyčný se v místě bydliště nezdržuje, pravděpodobně by se mohl nacházet a ukrývat v Praze," říká mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Policie se nyní obrací na veřejnost a shání svědky. "Rokycanští kriminalisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledaného muže, aby neprodleně podali zprávu na Policii České republiky, Územní odbor Rokycany, oddělení obecné kriminality na telefonní číslo 974 335 903 nebo na linku tísňového volání 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24