QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Podzim se ujímá vlády se vším všudy! Ochlazení a srážky vydrží i v dalších dnech

03.10.2019 7:02

Nevlídné počasí s přeháňkami nebo deštěm a ochlazení vydrží i v příštích dnech. Podle nové týdenní předpovědi se na žádné výrazné zlepšení těšit nemůžeme, spíš naopak...

FOTO_QAP_CZ (3)

Ve čtvrtek bude zpočátku ještě polojasno až skoro jasno, postupně ale bude oblačno až zataženo s přeháňkami. Teploty budou odpoledne jen mezi 9 až 13 stupni. 

V pátek nás čeká polojasno až oblačno, od západu postupné přibývání oblačnosti a odpoledne i večer bude na většině území pršet. V noci naměříme 5 až 1 stupeň, někde se mohou vyskytnout přízemní mrazíky. Přes den se teploty dostanou mezi 11 až 15 stupňů. 

Sobota bude ve znamení zatažené až oblačné oblohy, občas se objeví déšť nebo přeháňky. Večer by srážek mělo ubývat. Nejnižší noční teploty spadnou mezi 9 až 5 stupňů, nejvyšší denní budou mezi 9 až 13.

Hodně podobné to bude i v neděli a v pondělí, na horách by mohly být navíc srážky smíšené nebo sněhové. V pondělí se navíc ještě ochladí a naměříme během dne jen 7 až 11 stupňů. Znovu se mohou také vyskytnou přízemní mrazíky. 

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "V úterý polojasno až oblačno, ojediněle přeháňky, na horách sněhové. V dalších dnech oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty zpočátku +3 až -2 °C, postupně 7 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty 8 až 13 °C, postupně 11 až 16 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24