QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pojďte si hrát se světlem! V DEPO2015 už funguje BLIK BLIK Digitální hřiště

03.07.2020 21:08

Zcela nový projekt digitálního hřiště nabízí hry, interakci, umělecké instalace i vesmírné zážitky pro děti a dospělé v Autobusové hale o rozloze téměř 800 metrů čtverečních. Podívejte se na FOTKY!

3
31245681013141511

Až do 23. srpna si mohou zájemci v DEPO2015 v Plzni prohlédnout i vyzkoušet na vlastní kůži celkem 14 instalací od tvůrců od nás a z Polska.

"Už jste například někdy ovládali skálu či planetu světelným mečem, nebo pomocí svého vlastního pohybu vytvářeli lidské světelné ohňostroje? Hráli jste někdy videohry v životní velikosti? Zachraňovali jste někdy virtuálně planetu Zem? Že ne? Pojďte si hru se světlem vyzkoušet s námi,“ lákají organizátoři s tím, že stát se umělcem může úplně každý, kdo má odvahu nechat průchod vlastní fantazii.

Návštěvníci si mohou vyzkoušet laserovou prolézačku, hry s UV světlem, světelné malování nebo ultra velké Člověče, nezlob se!

Připraven je také doprovodný program. Například 19. srpna se mohou zájemci zdarma zúčastnit speciálního workshopu s názvem Rozsviť robota! Malí i velcí si budou moci sami rozhýbat a rozsvítit robota pod dozorem lektorů z Centra robotiky.

FOTO: QAP.cz
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24