Pokáleného opilce museli strážníci na záchytku doslova odnést - FOTKY

14.09.2018 11:06

Jeden z nejnechutnějších zásahů mají za sebou strážníci v centru Plzně. Pokálený a pomočený bezdomovec se nedokázal ani postavit. Fotky jsou jen pro silnější povahy!!!

lavička 3
lavička 3lavička2lavičkaam

Strážníci městské policie v Plzni mají v podstatě denně co do činění s opilci a bezdomovci. Případ, který museli řešit tentokrát ale vydal nejspíš hned za několik takových zásahů. Jednalo se o skutečně hodně nechutnou záležitost.

"Se silně pokáleným a pomočeným mužem měli co dočinění strážníci ze stanice Územně strážní služby na rohu ulic Americká a Sirková. Devětatřicetiletý muž bez domova, který není pro strážníky žádnou neznámou, jelikož je často řešen za opakované přestupkové jednání, ležel na lavičce. Alkohol kolující v těle ho přemohl natolik, že se nebyl schopen postavit na vlastní nohy a nekontroloval zcela své chování a jednání," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Převoz na záchytku byl jasnou volbou. Na místo musel dorazit i vůz speciálně upravený pro převoz opilců. "O nutnosti úklidu jím znečištěného místa byla následně vyrozuměna úklidová služba. Přestupek proti veřejnému pořádku, ze kterého je muž důvodně podezřelý, projedná příslušný správní orgán," dodává mluvčí městské policie.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24