QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policejní pes rozveselil seniory v domově důchodců

24.09.2020 10:17

Policisté chodí pravidelně do domova důchodců, jejich setkání mají ale vždy různé téma. Tentokrát seniory navštívil policejní pes - fena Cofina. Seniorům udělala velikou radost.
 

DD2
DD1DD3DD2

Policisté nezapomínají na naše starší občany a snaží se jim alespoň trochu zpříjemnit tuto nelehkou dobu. 

Policistka z oddělení tisku a prevence vyrazila včerejšího dne společně s kolegy psovody a jejich čtyřnohým parťákem do Senior residence Terasy v Plzni. Senior residence Terasy je nový, moderní domov pro seniory, který je umístěn ve vzrostlé zahradě v klidné plzeňské části Bolevec. Celý areál je zcela bezbariérový včetně vstupů na terasy a do zahrady.

Tento domov pro seniory navštívili policisté již po několikáté. Téma včerejší návštěvy bylo jasné: Práce policejního psa.

Důchodci se dozvěděli, že psí slečna Cofina je specialistkou na vyhledávání drog, je veselé a hravé povahy, váží 20 kg a příští rok půjde do „policejního důchodu“. Fenka také předvedla, jak perfektně poslouchá a všechny povely splnila na výbornou. Za svůj výkon samozřejmě dostala i odměnu v podobě malé sušenky, kterou jí vždycky dal někdo z posluchačů.

Při návštěvě došlo i na slzičky radosti, které uronila nejstarší obyvatelka residence. Ta za měsíc oslaví krásných 100 let. Nakonec policistka všem rozdala malé dárky.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24