Policejní šťára v Sušici! Policie vzala útokem bary i další podniky

15.02.2019 11:56

Speciální bezpečnostní opatření spustila v tomto týdnu policie spolu se strážníky v Sušici. Razie se týkala zejména barů a dalších podniků a zaměřená byla i na drogy.

DSC06450

Policie spustila v tomto týdnu v Sušici mimopřádné bezpečnostní opatření. Spolu se strážníky kontrolovali bary a další podniky. Do akce byl nasazený také psovod.

"V rámci tohoto součinnostního opatření se policisté se strážníky zaměřili na dodržování zákazu podávání alkoholu mladistvým osobám i přechovávání omamných a psychotropních látek. Zúčastnění zkontrolovali tři restaurace a bary a nezjistili podávání alkoholu osobám mladším osmnáct let. Dále zkontrolovali 25 osob a 15 vozidel. V průběhu akce byl zjištěn jeden trestný čin a dva přestupky na úseku návykových látek a pět dopravních přestupků," shrnuje mluvčí policie Dana Ladmanová.

Krom toho se během razie našla podle všeho také marihuana ukrytá v jednom z podniků. "V  jedné provozovně byly nalezeny dvě plastové nádoby, ve kterých byla uložena aromatická usušená rostlina. Dále na ulici Americké armády byli ve večerních hodinách zjištěni dva muži, kteří pro svoji potřebu přechovávali v malém množství sušinu zelené barvy," doplnila policejní mluvčí s tím, že usušené rostliny policisté zajistili a budou podrobeny znaleckému zkoumání.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24