QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá fantoma z garáží. Poznáte ho? - FOTKY

09.01.2020 9:01

Sérii vloupání do garáží vyšetřují policisté na Stodsku. Zloděj bral vše, co mu přišlo pod ruku. Podezřelého zachytily kamery.

Zatím neznámý zloděj řádil v noci z 19. na 20. listopadu v garážích v obci Líšina.

"U čtyř objektů pachatel překonal vrata a vnikl dovnitř. S sebou si bral vše, co mu přišlo pod ruku.  Z první garáže odcizil motocykl, zelenobílé barvy, z druhé sadu gola a čtyři kusy kol na automobil včetně disků a pneumatik, z třetí sportovní kolo, které následně na okraji obce odložil do křoví a poslední prohledal, ale nic z ní neodnesl. Celkovou hmotnou škodu majitelé vyčíslili na více než dvacet tisíc korun,“ říká policejní mluvčí Ivana Jelínková.

Policisté mají k dispozici snímky z kamerového záznamu. "Vyhodnocením záznamu z kamerového systému policisté zjistili, že okolo půlnoci se v těchto místech pohybovala neznámá osoba, která se ukrývala za budovou místní kapličky před právě projíždějícím vozidlem. Následně pak odešla do zástavby obce, kde došlo ke spáchání všech uvedených přečinů. V této lokalitě se pohybovala více než dvě hodiny, poté ze zástavby odešla,“ dodává mluvčí.

Občané, kteří osobu na snímcích poznali, by měli kontaktovat policisty na lince 158.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24