QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá muže podezřelého ze znásilnění. Poznáte ho?

07.08.2020 20:01

Ke znásilnění mělo dojít 28. června v době kolem půl čtvrté ráno v centru Plzně. Kriminalisté pátrají po muži s výraznou pihou pod levým okem. O pomoc žádají veřejnost.

pohres

"Plzeňští kriminalisté z 1. oddělení obecné kriminality vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu mravnostního charakteru. Tohoto jednání se měl dopustit neznámý pachatel dne 28. června 2020 v době okolo 03:35 hodin až 03:40 hodin v Plzni u křižovatky ulic Škroupova a Havlíčkova na chodníku,“ sděluje policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Podezřelého ještě před spácháním trestného činu zachytily kamery. "Jedná se o muže ve věku cca 30-40 let, sportovní postavy vysoké přibližně 160-170 cm. Může se jednat i o cizince. Markantem u podezřelého je výrazná piha pod jeho levým okem. Na sobě měl oblečenou šusťákovou bundu tmavé barvy, modré rifle a na hlavě měl nasazenou kšiltovku tmavé barvy,“ upřesňuje mluvčí.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří poznali osobu na snímku, aby zavolali na linku 158 a pomohli s objasněním případu.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24