QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá zloděje z baru v centru Plzně - FOTKY

15.04.2019 21:23

Policisté žádají o pomoc při hledání zloděje, který kradl ve čtvrtek 11. dubna v restauraci v centru Plzně. Zachytila ho bezpečnostní kamera, poznáte ho podle fotek?

Policisté žádají o pomoc veřejnost. Prověřují krádež, při které ukradl zloděj peníze z baru v Plzni. Podívejte se na fotky, zda zloděje poznáte!

"Policisté obvodního oddělení Plzeň-střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádeže," uvedla tisková mluvčí policie Veronika Hokrová. Neznámý pachatel vnikl do interiéru restaurace v Plzni v centru města ve čtvrtek 11. dubna mezi 8:00 a 8:15 hod. "Za užití násilí měl poškodit uzamčenou zásuvku barového pultu, ze které odcizil peněženku s uloženou finanční hotovostí ve výši 7 500 korun. Poté restauraci opustil i s lupem," sdělila Veronika Hokrová.

Policisté v rámci objasňování případu získali fotografie z kamerového záznamu, na které je zachycena podezřelá osoba.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," žádá Veronika Hokrová.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24