QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po chlapci z Aše. Naposledy byl viděn v Plzni

20.10.2020 15:17

Chlapec má trvalé bydliště v Aši, naposledy byl ale viděn v sobotu 17. října, kdy navštívil své známé v Doudlevcích. Nacházet se tak může kdekoliv. Policie prosí o součinnost.

Lukáš Hunka

Pohřešovaný mladík je štíhlé postavy vysoké cca 155 – 160 cm, má zelené oči a hnědé krátce střižené vlasy, které nosí upravené na „ježka“. Je zdánlivého stáří 10 až 12 let.

Jmenovaný byl naposledy viděn 17. října okolo druhé hodiny odpoledne v Plzni v Doudlevcích, kde navštívil své známé. Je možné, že se pohřešovaný pohybuje po Plzni, ale není vyloučeno, že se může vrátit zpět do svého trvalého bydliště v Aši.

Na sobě měl naposledy oblečené světlé kalhoty s dírami, bílou mikinu s logem na prsou NASA a tmavou zimní bundu. Na nohou měl sportovní obuv černé barvy zn. NIKE (logo zelené barvy). Na krku nosí dlouhý stříbrný řetízek bez přívěsku.

HUNKA LUKÁŠ
pohřešovaný muž
Datum narození 29.7.2006
Pátrání vyhlášeno 17.10.2020
Bydliště - okres CHEB
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 155 až 160 cm
Zdánlivé stáří 10 až 12 let
Popis osoby

POSTAVA hubená
BARVA VLASŮ hnědé
TVAR VLASŮ rovné
BARVA OČÍ zelená

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.


Foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24