QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po čtrnáctileté dívce z Nýřan! Viděli jste ji?

06.12.2017 15:02

Policie aktuálně pátrá po 14leté dívce z Nýřan, která se ztratila před několika dny. Pátrání je ale zatím bezvýsledné a policie tak žádá o pomoc veřejnost.

Na seznamu pohřešovaných se aktuálně ocitla Sára Gašparová, která má trvalé bydliště v Nýřanech na Plzeňsku, v současné době je ale svěřenkyní dětského domova. Dívka byla o uplynulém víkendu na povolené návštěvě u otce. Z té už se ale do zařízení nevrátila.

"Dne 3. prosince v 16:30 ji otec doprovodil na vlakové nádraží v Nýřanech, odkud odjela zpět do Dětského domova se školou v Měcholupech. Tam však nedojela a ani o sobě nepodala žádnou zprávu," říká mluvčí policie Markéta Fialová.

Dívka měla na sobě naposledy modré džíny, černou mikinu s kapucí, bílou bundu a černé boty s bílými pruhy. Policie se nyní obrací na veřejnost a žádá o pomoc při pátrání.

"Žádáme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu jmenované, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24