Policie pátrá po mladíkovi, který utekl z výchovného zařízení

13.02.2020 18:26

Policisté pátrají po patnáctiletém chlapci z Plzně. Dominik Bajger je svěřen do školského výchovného zařízení, ve kterém ho naposledy viděli ve středu 5. února. Pomůžete ho najít?

Dominik Bajger (rok narození 2005) má trvalé bydliště v Plzni na Slovanech. V současné době je svěřen do školského výchovného zařízení, ze kterého utekl. Viděli jste ho?

Pohřešovaný chlapec je štíhlé postavy vysoké cca 165 – 170 cm, má hnědé oči a rovné krátce střižené vlasy. Je zdánlivého stáří 14 až 16 let. Markantem u chlapce jsou odstáté ušní boltce.

"Jmenovaný byl na základě soudního rozhodnutí svěřen do ústavní výchovy. Naposledy byl viděn dne 5. února 2020 v době okolo 16:30 hodin, kdy následně utekl ze školského výchovného zařízení v Plzni a do současné doby se nevrátil zpět. Na sobě měl naposledy oblečené šedé tepláky, šedou mikinu s černým nápisem a na nohou měl obuty tmavé tenisky," říká policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Policisté žádají o spolupráci všechy občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešovaného, aby okamžitě kontaktovali nejbližší služebnu Policie ČR nebo tísňovou linku 158.

FOTO: PČR                                                                                                      

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24