QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po Pavlu Strakovi kvůli střelbě na Mikulášském! Je ozbrojený - FOTKY

22.03.2019 13:04     22.03.2019 14:13

Policie v Plzni pátrá po 35letém Pavlu Strakovi. Pátrání bylo vyhlášeno v souvislosti se střelbou na Mikulášském náměstí. Hledaný je nebezpečný a ozbrojený.

V policejní databázi hledaných osob je od čtvrtka Pavel Straka z Plzně. Policie po něm intenzivně pátrá, zatím ale bezvýsledně.

"Kriminalisté Městského ředitelství policie Plzeň intenzivně vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání trestných činů vydírání a nedovolené ozbrojování. Včera v době okolo 18:30 hodin došlo ke střelbě na Mikulášském náměstí. Z prvotních informací vyplývá, že k ní došlo po hádce mezi dvěma muži. Plzeňští policisté intenzivně pátrají po podezřelém Pavlu Strakovi, který je nebezpečný a ozbrojený střelnou zbraní," říká mluvčí policie Veronika Hokrová s tím, že muž má výrazné tetování na těle. Pohybovat by se mohl ve společnosti 38leté Ivany Nové, která je od čtvrtka také v celostátním pátrání (viz fotogalerie).

Policie nyní po obou pátrá a žádá o pomoc svědky. "Policisté žádají širokou veřejnost, aby v případě o výskytu nebo pohybu této osoby bezodkladně informovala Policii České republiky na lince 158 a nepokoušela se v žádném případě osobu zadržet," dodává policejní mluvčí.

Podrobnosti ke střelbě na Mikulášském náměstí se dočtete v článku zde.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24