QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Policie pátrá po sedmnáctileté dívce z Plzeňska! Pomůžete?

10.01.2019 14:44

Policie v současné době pátrá po 17leté dívce. V bydlišti rodičů po sobě zanechala dopis. Policie po ní zatím pátrá marně a žádá o pomoc veřejnost.

Tereza Uhrová má střední, hubenou postavu, je vysoká zhruba 160 centimetrů a má dlouhé rovné obarvené vlasy. V posledních dnech byla na návštěvě u rodičů.

"Hledaná utekla z pobytu od rodičů dne 8. ledna 2019 a ve svém pokoji zanechala vzkaz, že se nechce vrátit do ústavu. U sebe má mobilní telefon, který je v současné době nedostupný, občanský průkaz, průkaz pojištěnce OZP 207 a Plzeňskou kartu. Na sobě má pravděpodobně černou, prošívanou zimní bundu, černé džíny, bordové kotníkové tenisky značky Nike a šedý batoh, který má uši jako medvěd," říká mluvčí policie Iveta Kořínková.

Policie se obrací s žádostí o pomoc na veřejnost a shání svědky, kteří dívku viděli nebo ví, kde by se mohla nacházet. "Na Uhrovou Terezu vydal OSPOD Nýřany rozhodnutí o návratu do DÚ. Žádáme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu hledané osoby, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24