QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po sedmnáctileté dívce ze Všerub! Žádá o pomoc veřejnost

08.03.2019 9:53

Policie pátrá v současné době po 17leté dívce ze Všerub. nezvětsná je už od minulého týdne. Pátrání je zatím ale bezvýsledné a policie proto shání svědky.

Policie aktuálně pátrá po 17leté Adéle Teskové ze Všerub na Plzeňsku. Dívka byla na návštěvě u rodičů. Z domova ale utekla a zatím se ji najít nepodařilo. 

"Hledaná dne 5. března odešla z domova svých rodičů, kde byla na dovolence z výchovného ústavu a dětského domova Počátky. Dosud se domů ani do výchovného ústavu a dětského domova Počátky nevrátila. Matce pouze zaslala zprávu, že už doma nebude a že má, kde být. Dívka byla již v minulosti pohřešovaná," říká mluvčí policie Iveta Kořínková.

Dívka je štíhlé postavy vysoké kolem 170 centimetrů. Při odchodu na sobě zřejmě měla látkovou bundu s kožešinovým límcem, černé džíny s roztrhanými koleny a černé tenisky.

"Žádáme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu hledané osoby, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24