QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po těhotné dívce a pacientce z Dobřan. Neviděli jste tyto ženy?

16.06.2022 13:11

Policie v Plzeňském kraji aktuálně hledá několik žen. Jedná se o dívky z Plzně, Rokycan a nově také mladou těhotnou dívku i pacientku léčebného zařízení, která se nevrátila zpět z procházky.

pohresované

O pohřešované dívce z Rokycan jsme psali zde. O hledané mladé dívce z Plzně jsme informovali zde. Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Aktuálně hledá policie další dvě ženy.

Policie pohřešuje těhotnou dívku z Plzně. "Pohřešovaná dívka je střední postavy vysoké cca 170-175 cm, má zelené oči a středně dlouhé vlasy hnědé barvy s pěšinkou uprostřed. Je zdánlivého stáří 17-18 let. Dívka je v pokročilém stádiu těhotenství. Dívka byla na základě soudního rozhodnutí svěřena do ústavní výchovy. Naposledy byla viděna dne 11. června kolem šesté hodiny večer," uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.


KHEKOVÁ KATEŘINA
Datum narození 29.7.2004
Pátrání vyhlášeno 12.6.2022
Bydliště - okres PLZEŇ
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 170 až 175 cm
Zdánlivé stáří 17 až 18 let
 

Popis osoby

POSTAVA střední
BARVA VLASŮ hnědé
BARVA OČÍ zelená

 

Policie hledá nově i ženu, která se nevrátila z procházky do zdravotnického zařízení. Mohla by se pohybovat v Plzni ve společnosti uživatelů drog. "Hledaná se dne 10. června ve 20 hodin nevrátila zpět z povolené terapeutické dovolené do zdravotnického zařízení na jižním Plzeňsku. Jmenovaná má rozhodnutím soudu nařízenou ústavní léčbu a mohla by se pohybovat v Plzni ve společnosti uživatelů drog," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

TIRMANOVÁ EVA

 

Datum narození 9.12.1971
Pátrání vyhlášeno 11.6.2022
Bydliště - okres PLZEŇ
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 165 až 170 cm
Zdánlivé stáří 48 až 50 let
 

 

Popis osoby

POSTAVA hubená
BARVA VLASŮ plavé (blond)
TVAR VLASŮ vlnité
BARVA OČÍ zelená

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24