QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po toxikomanovi. Vyhýbá se vězení!

16.01.2019 18:42

Policisté vyhlásili pátrání po osmatřicetiletém muži z Plzeňska, který se vyhýbá nástupu do vazby. Hledaný se pohybuje na neznámé adrese. Policie žádá o pomoc veřejnost.

V pátrací evidenci PČR se vyskytl Lukáš Holub (ročník narození 1981) ze severního Plzeňska. Hledaný muž má trvalou adresu v obci Třemošná, na adrese se ale nepohybuje a výhýbá se kontaktu s policií.

Lukáš Holub je střední postavy kolem 185 cm. Má modré oči, krátce střižené hnědočerné vlasy jeho obdélníkový obličej doplňují úzká ústa a hnědošedé strniště. "Zvláštním znamením muže jsou tetování po celém těle, které má na levém předloktí – oranament, levé nadloktí – hlava muže, pravé rameno – ornament, pravé nadloktí – nápis omerta a ENGLAND, levé lýtko – ornament a na levé straně krku kaňka," popisuje muže policejní mluvčí Iveta Kořínková. 

Hledaný je toxikoman a jeho současný pobyt není znám. "Muž se vyhýbá trestu a kontaktu s policií. Na mladého muže vydal Okresní soud Plzeň-město příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody za majetkový delikt," říká Iveta Kořínková.

Policie se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc. "Žádáme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu hledané osoby, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158. Za pomoc předem děkujeme," dodává mluvčí policie.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24