Policie pátrá po vinících šesti dopravních nehod!

04.01.2020 8:09

V uplynulých dnech se na Tachovsku stalo šest dopravních nehod, od kterých nejsou známí viníci. Policie proto hledá svědky, kteří by mohli pomoct s hledáním viníků.

FOTO_Policejní prezidium (1)

V uplynulých dnech se na Tachovsku stalo hned šest dopravních nehod, které mají na svědomí zatím neznámí viníci. Policie proto hledá svědky, kteří by mohli pomoci k jejich dopadení. 

Ještě v minulém roce, 27. prosince poškodil neznámý řidič zaparkovaný vůz Renault Kadjar a z místa nehody ujel. Poškodil levý zadní roh vozu. Stalo se tak v ulici Želivského v obci Tachov, v blízkosti bytového domu č. p. 1755.

Další nehoda s neznámým viníkem se stala 29. listopadu 2019 kolem 14:50 hodin mezi obcemi Chodová Planá a Skláře. Řidič s nezjištěným nákladním automobilem (možná se jednalo o domíchávač betonu) měl při míjení se s protijedoucím nákladním vozem značky Man vyjet na střed komunikace a došlo tím tak ke střetu levými zpětnými zrcátky. Viník na místě nezastavil a dál pokračoval v jízdě směrem na Skláře.

Dne 7. prosince loňského roku se po 18. hodině stala dopravní nehoda mezi obcemi Kladruby a Stříbro. Směrem na Kladruby jel řidič s dosud nezjištěným vozidlem a při průjezdu levotočivé zatáčky přejel do protisměru. Levým bokem vozu narazil do levého boku protijedoucího vozu Renault Kangoo. Po dopravní nehodě o kousek dál neznámý řidič zastavil, ale pak pokračoval dál. Nejspíše se jedná o vozidlo červené barvy značky Škoda Felicia nebo Fabia.

Čtvrtá nehoda se stala 23. prosince 2019 kolem polední hodiny v Tachově. Nehoda se stala u domu č. p. 2184 v ulici Třída míru. Na parkovišti řidič couval a poškodil při tom zaparkované osobní vozidlo značky BMW. Neznámý couvající řidič z místa nehody ujel.

Pátá nehoda, kde policisté prosí veřejnost o pomoc, se stala v noci z 28. na 29. prosince 2019 ve Stříbře. Dosud neznámý řidič poškodil na křižovatce ulic Gagarinova a Palackého zaparkované vozidlo značky Škoda Superb a z místa ujel.

Poslední šestá nehoda, kterou policisté řeší a hledá viníka, se stala mezi 5:25 a 13:15 hodin v Tachově v Zámecké ulici. Neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem poškodil na parkovišti u hotelu levou zadní část zaparkovaného vozu značky Ford Focus. Z místa nehody taktéž ujel.

Dopravní policisté z Tachovska žádají ty, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou svědci volat také na tísňovou linku 158.

 

Zdroj: PČR Plzeňského kraje

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24