Policie pátrá po vinících tří nehod. O pomoc žádá veřejnost

15.09.2018 14:56

Tři neobjasněné dopravní nehody vyšetřují policisté v Plzni. Bouralo se na Karlovarské třídě, na parkovišti na Doubravce a na Slovanech.

QAP_FOTO

K první ze tří dosud neobjasněných kolizí došlo 1. srpna zhruba půl hodiny před půlnocí na Karlovarské třídě v prostoru nájezdu na rondel a sjezdu ke spodnímu parkovišti obchodního centra. "Dopravní policisté provádí šetření ve věci dopravní nehody, střetu dodávky s dopravním značením,“ sděluje k události policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Další dosud neobjasněná dopravní nehoda se stala 4. září kolem půl osmé večer na Doubravce na parkovišti mezi Masarykovou a Slezskou ulicí proti nákupnímu centru. "Jedná se o střet osobního vozidla se dvěma zaparkovanými osobními vozidly, kdy řidič podezřelý ze zavinění kolize ujel,“ dodává mluvčí.

Policisté hledají také svědky střetu osobního auta s tramvají, ke kterému došlo 11 září zhruba 10 minut po sedmé hodině večer na křižovatce ulic Koterovská, Sladová a U Světovaru v tramvajovém kolejišti ve směru z centra.

"Dopravní policisté žádají případné svědky těchto událostí, aby se osobně přihlásili na Policii České republiky, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20, nebo telefonicky na číslo 974 325 256, nebo aby zavolali na bezplatnou linku 158 a pomohli s objasněním uvedených kolizí,“ uzavírá Veronika Hokrová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24