QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrala po dvanáctiletém chlapci z Plzně! Vrátil se v pořádku domů

07.11.2019 7:49     07.11.2019 8:22

Plzeňští policisté v noci na čtvrtek vyhlásili pátrání po teprve 12letém chlapci. Od středečního odpoledne nebyl k nalezení. Pátrání skončilo šťastně.

DSC05279

Plzeňští policisté od noci ze středy na čtvrtek pátrali po 12letém chlapci. Pátrání bylo dokonce vyhlášeno v rámci policejního koordinačního mechanismu "Dítě v ohrožení".

"Chlapec měl na sobě melírované bílo černé černé tepláky, černé boty s reflexnimi prvky, černou mikinu a tmavě modrou bundu, na které byly vyobrazené čtverce. S sebou měl skateboard. Naposledy byl spatřen kolem 17:00 v Plzni na Lochotíně ve skateparku. Do místa bydliště se do této doby nevrátil a nepodal o sobe žádnou zprávu," řekla v průběhu pátrání mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Policie žádala o pomoc a informace širokou veřejnost. Tentokrát mělo pátrání šťastný konec. Chlapec se nakonec vrátil sám domů. "Odvolávame pátrání po pohřešovaném 12letém chlapci. Dnešního dne se vrátil domů. Hoch je v pořádku. Děkujeme všem za spolupráci," potvrdila mluvčí policie Michaela Raindlová.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24