Policie: Poznáte pachatele, který vybral z cizí platební karty peníze?

05.10.2020 9:29

Zatím neznámý muž odcizil ženě kabelku z osobního auta. Následně provedl transakci z platební karty. Policie prosí veřejnost o spolupráci při odhalení pachatele...

karta1
kartakarta2karta1kata3

Policisté z Obvodního oddělení v Boru se s žádostí o pomoc při pátrání po dosud neznámém pachateli obracejí na veřejnost.
Zatím neznámý pachatel dne 27. července v době mezi 15:30 hod. do 17:00 hodin poškodil okénko osobního auta Škoda Fabia, které bylo odstavené v prostoru bývalého lomu „Pinka“ u obce Nová Hospoda.

Následně z vozidla odcizil volně položenou kabelku s osobními doklady a věcmi a platební kartou s PIN kódem. Poškozená následně zjistila, že pachatel provedl za pomoci karty transakci v hodnotě více než 10 000 korun. Kromě toho způsobil škodu na dalších odcizených věcech a poškozeném sklu okénka dveří ve výši přes 2 000 korun. 

"Borští policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k ustanovení pachatele, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 721, nebo aby kontaktovali linku tísňového volání 158. Své poznatky mohou sdělit i na jakékoliv policejní služebně," vysvětlila mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Fotky: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24