QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie řeší případ vykradeného auta na Roudné! Kamera zachytila podezřelého

15.05.2018 15:04

Plzeňští policisté šetří vykradení auta na Roudné. Zloděj způsobil škodu v řádu desítek tisíc. Stále ale uniká. Policie ovšem zveřejnila záznam z kamery!

Ke krádeži došlo na konci března letošního roku. Policistům se ale zatím nepodařilo dostat se zloději na stopu. Teď mají nicméně v rukou záznam z kamery, která zachytila podezřelého muže.

"Dne 28. března 2018 v době od 06:11 do 06:29 hodin na nehlídaném parkovišti ulice Na Roudné v Plzni dosud neznámý pachatel odcizil ze zaparkovaného a nezabezpečeného nákladního vozidla uložené zboží domácí výroby určené k prodeji. Neznámý pachatel svým jednáním způsobil celkovou hmotnou škodu vyčíslenou na necelých 50 000 korun," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

V rámci vyšetřování se policistům podařilo získat kamerové záznamy. Na jednom z nich je i podezřelý muž. Policie se proto obrací na veřejnost a shání svědky, kteří by pomohli. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24