QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Policie šetří zranění ženy na Vinicích po skončení Metalfestu! Shání svědky

17.07.2019 7:03

Plzeňští policisté se zabývají zraněním, které utrpěla žena v Brněnské ulici tesně po tom, co skončil Metalfest. Hledá nejen svědky, ale také ty, kteří zraněné pomáhali!

Nový transporter PČR_foto_QAP (19)

Policie celou událost řeší jako výtržnictví. Nyní hledá nejen toho, kdo ženě ublížil, ale také svědky celé záležitosti. K pádu ženy a následnému zranění došlo 2. června okolo půl dvanácté v noci.

"Neznámá osoba měla poškozené podrazit nohy při chůzi. V důsledku tohoto jednání poškozená upadla na zem a zranila se v obličeji," popisuje mluvčí policie Veronika Hokrová.

Ke zranění došlo ve chvíli, kdy skončil program Metalfest Open Air na vedlejším amfiteátru. "Policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při objasňování tohoto případu, kdy hledají svědky, kteří v uvedenou dobu a na daném místě viděli samotnou událost nebo jakkoliv pomáhali zraněné ženě v předmětné ulici v blízkosti křižovatky s ulicí Bzenecká, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24