Policie shání důležitého svědka! Poznáte muže nebo auto na záznamech?

11.05.2018 11:49

Policisté z Dobřan v rámci vyšetřování případu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku shání důležitého svědka, kterého zachytily kamery...

"Dobřanští policisté hledají svědka události, kterou kvalifikovali jako přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Muž by mohl být důležitý pro objasnění tohoto skutku, který se stal v Přešticích dne 14. března 2018," říká Iveta Kořínková z tiskového oddělení krajského policejního ředitelství.

Policie má v rámci vyšetřování k dispozici záznamy z bezpečnostních kamer. "Muž, kterého policisté hledají, by měl být ve věku 40 až 50 let. Podle fotografií má šedé krátce střižené vlasy, střední postavu. Na sobě měl šedou mikinu a modré džínové kalhoty. K obchodnímu domu přijel neznámý muž s dodávkou bílé barvy s nástavbou nad kabinou řidiče a s plachtou zakrytým nákladovým prostorem," dodává Iveta Kořínková.

Policisté nyní žádají veřejnost o spolupráci a shání všechny, kteří by muže na záznamech poznali. Obrátit se mohou na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo mohou volat na linku 158.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24