Policie vypátrala ženu na poslední chvíli! V penzionu chtěla spáchat sebevraždu

19.02.2019 13:57

Pátrání po mladé ženě z Klatov má šťastný konec. Nicméně mohlo skončit tragédií. Policisté pohřešovanou ženu našli v bezvědomí v pokoji v jednom z penzionů.

FOTO_Pavel Němeček (5)

Blesková pátrací akce se rozjela v pondělí v podvečer. Policisté v Klatovech přijali oznámení o pohřešování ženy v sedmnáct hodin. Případu se ujali s maximálním možným nasazením. Bylo totiž podezření, že 28leté ženě skutečně může jít o život.

"Podle zjištěných informací se žena měla již v minulosti pokusit o spáchání sebevraždy, a proto byla důvodná obava, že se pokusí o sebepoškození. Provedeným šetřením bylo zjištěno, že se může nacházet na Karlovarsku. Při pátrání po pohřešované ženě byli o spolupráci požádáni policisté z Karlovarského kraje," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

S velkým nasazením spustili pátrací akci také policisté na Karlovarsku. Ženu usilovně hledali na řadě vytipovaných míst. "Policisté ženu vypátrali v objektu penzionu, kde byla ubytována. Devatenáct minut po osmnácté hodině byla žena nalezena na pokoji v bezvědomí a bylo podezření, že požila větší množství léků," dodává policejní mluvčí.

Na místo tak musela dorazit také záchranka. Žena skončila v nemocnici.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24