QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po neznámé osobě

23.12.2020 16:15

Stodští policisté prověřují vloupání do rodinného domu v Chotěšově, ke kterému došlo 11. listopadu. Nyní zveřejnili záznam, který by v součinnosti s veřejností mohl pomoci s objasněním případu.

QAP_foto (7)

Dosud neznámý pachatel 11. listopadu 2020 v brzkých ranních hodinách násilím překonal uzamčené dveře do rodinného domu a z předsíně odcizil dámskou bundu, kabelku s osobními věcmi a klíčky od vozu značky Dacia Logan. Následně si vůz odemkl a odjel směrem na Plzeň. 

Kabelka s osobními věcmi se našla nedaleko místa činu, 26. listopadu pak byl objeven i ukradený automobil. Nacházel se nedaleko obce Dobřany, konkrétně u mimoúrovňové křižovatky komunikací I/27 a II/180 (začátek přivaděče na těleso dálnice). Policisté na místě zajistili stopy a také kamerový záznam. Vyhodnocením tohoto záznamu policisté zjistili, že 26. listopadu 2020 od 7:40 do 7:50 hodin se neznámá osoba pohybovala v okolí ulic Mánesova a Mostecká v Dobřanech. Tato osoba by mohla přispět k objasnění případu.

"Z tohoto důvodu žádáme občany, kteří by na zveřejněném záznamu neznámou osobu poznali, aby kontaktovali policisty na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158," vyzývá KŘP Plzeňského kraje.

Odkaz na kamerový záznam :
http://leteckaposta.cz/743906330

Foto: QAP 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24