QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie zadržela v Plzni na ubytovně 52letou dealerku drog - FOTKY

11.08.2022 11:49

Spolu s ženou zadržela policie další dva dealery drog, kteří obchodovali zejména v Plzni a na Nýřansku. Při domovních prohlídkách našli kriminalisté pervitin.

dealeři Nýřansko_PČR (2)
dealeři Nýřansko_PČR (2)dealeři Nýřansko_PČR (1)dealeři Nýřansko_PČR (1)

„Kriminalisté z oddělení obecné kriminality z územního odboru Plzeň – venkov pracovali od března letošního roku na případu distribuce drog, ke které docházelo zejména na Nýřansku a také v Plzni. Policisté po zjištění všech skutečností k případu dne 3. srpna 2022 zadrželi tři podezřelé osoby,“ informovala Eva Červenková, mluvčí policie.

Hlavní dealerkou byla dvaapadesátiletá žena, která pochází z Nýřanska. Při domovní prohlídce na ubytovně v Plzni, kde dealerka přebývá, našla policie sáčky s pervitinem a předměty potřebné k prodeji drog. „Ženě v prodeji drog pomáhala ještě sedmadvacetiletá žena pocházející z Plzně a také čtyřiadvacetiletý muž z Nýřanska. U tohoto muže policisté při domovní prohlídce zajistili větší sáček s pervitinem,“ doplnila Eva Červenková.

„Zadržené osoby od srpna 2021 do současné doby společně prodávaly drogy dvanácti koncovým uživatelům, a tím si trojice přišla na téměř sedmdesát tisíc korun,“ dodala mluvčí policie.

Policejní komisař zahájil trestní stíhání všech zadržených osob ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládaní s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

 

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24