QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté hledají svědky dopravních nehod. Pachatel od jedné nehody ujel!

12.03.2019 13:16

Policie hledá svědky dopravní nehod, které se staly minulý týden, 6. a 7. března. Pokud jste u některé z nich byli, přihlaste se a pomozte s objasněním jejích okolností!

FOTO_PČR

Dne 6. března došlo k dopravní nehodě na silnici č.II/229 na severním Plzeňsku.

V obci Kožlany před domem čp. 266 narazil řidič s dosud nezjištěným autem do protijedoucího vozidla. "Neznámý pachatel jel ve směru od obce Čistá na obec Kralovice a narazil do protijedoucího vozidla Audi A4 Avant oranžové barvy, toto vozidlo poškodil a z místa dopravní nehody ujel," uvedla tisková mluvčí policie Iveta Kořínková.

Policisté žádají případné svědky dopravní nehody, aby se přihlásili buď osobně na adrese Slovanská alej 26, Plzeň nebo telefonicky na telefonním čísle 974 324 640, 724 216 587 nebo na lince 158.

Byli jste svědci dopravní nehody na křižovatce ulic Hálkova a Korandova 7. března v Plzni?

Pomozte policistům objasnit okolnosti kolize. "Dopravní policisté provádí šetření ve věci dopravní nehody, střetu bílé dodávky tovární značky Citröen Jumper s červeným osobním vozidlem tovární značky Renault Megane. K uvedené události došlo v Plzni v prostoru křižovatky ulic Hálkova a Korandova dne 7. března v 11:30 hodin," sdělila mluvčí policie Veronika Hokrová.

Svědci události se mohou přihlásit na Policii ČR, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20, nebo telefonicky na č.: 974 325 256 či mohou zavolat na bezplatnou linku 158.

Případným svědkům policisté předem děkují za jejich pomoc.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24