QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté pátrají po řidiči, který utekl z místa nehody

26.07.2021 11:23

Řidič vyjel s vozem mimo komunikaci na travnatý pás. Následně se střetl s vraty na soukromém pozemku a z místa ujel. Policisté vozidlo bleskově vypátrali a v současné době dále pátrají po totožnosti řidiče.

1

V sobotu dne 24. července 2021 krátce před osmou hodinou večer v Hradišťské ulici v Plzni došlo k dopravní nehodě, střetu osobního motorového vozidla s pevnou překážkou. Řidič měl z místa nehody ujet.

"Po přijetí oznámení policisté okamžitě začali po vozidle a řidiči pátrat. Okolo půl deváté večer se policistům podařilo vozidlo vypátrat nedaleko místa nehody v Zahradní ulici. Bylo zaparkované a ve vozidle se již nikdo nenacházel. Dle prvotních informací měl zatím nezjištěný řidič s osobním vozidlem tovární značky Peugeot 206 jet po vozovce ulice Zahradní ve vnitrobloku ve směru k ulici Hradišťské. Na slepé komunikaci pokračoval v jízdě přímo. Následně vyjel s vozem mimo komunikaci na travnatý povrch, kde narazil do vrat oploceného pozemku. Místo toho, aby kolizi oznámil Policii ČR, ujel," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová. Dopravní policisté se kolizí dále zabývají, zjišťují a prověřují získané poznatky a dále po totožnosti řidiče dále pátrají. 

"Policisté tímto žádají případné svědky, kteří uvedenou kolizi spatřili, aby se s případnými poznatky neváhali obrátit na policisty nejbližšího obvodního oddělení Policie České republiky či přímo na Dopravní inspektorát v Plzni nebo zavolali na linku 158. Za případné poznatky předem děkujeme," říká Hokrová.

 

Foto: Milan Janoch

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24