Policisté pátrají po šestnáctileté dívce! Nevrátila se do výchovného zařízení

11.07.2019 20:06

Policie České republiky vyhlásila pátrání po šestnáctileté Natálii Gáborové. Hledaná dívka je svěřenkyní výchovného zařízení, do kterého se nevrátila po návštěvě otce.

Policisté žádají o pomoc při hledání mladé svěřenkyně výchovného ústavu, do kterého se nevrátila. Viděli jste ji?

Pohřešovaná Natálie Gáborová má trvalé bydliště v Plzni v ulici Kreuzmannova. Dívka je štíhlé postavy vysoké cca 160 - 170 centimetrů, má hnědé oči a rovné dlouhé hnědé vlasy. Je zdánlivého stáří 16 až 18 let.

"Jmenovaná byla na základě soudního rozhodnutí svěřena do ústavní výchovy. Dívka měla povolený vycházkový pobyt z výchovného zařízení u otce v Plzni. Naposledy byla viděna jejím bratrem v bydlišti u otce v době okolo 11 hodiny dne 8. července 2019. Z vycházky se zpět do výchovného zařízení nevrátila," říká mluvčí policie Veronika Hokrová, která dodává, že bližší informace k pohřešované dívce nejsou policistům známy.

"Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," apeluje Veronika Hokrová.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24