QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté shánějí svědky dopravní nehody v Domažlicích

08.08.2019 10:07

Domažličtí policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v Nevolické ulici. Dosud neznámý řidič zde narazil na elektrickou a plynovou přípojku, kterou poškodil.

ViewImage (1)
ViewImage (1)ViewImage (2)ViewImage

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, při které řidič poškodil sloupek pro elektřinu a plyn a způsobil tak škodu šest tisíc korun. Z místa odjel!

Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem se při jízdě nechoval ohleduplně a ukázněně a poškodil elektrický a plynový sloupek. "Z místa dopravní nehody odjel, aniž by zastavil vozidlo, učinil patřičná opatření a přivolal policii. Dopravní nehodu oznámil zaměstnanec energetických závodů. Škoda na sloupcích byla vyčíslena na 6 tisíc korun," řekla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

K nehodě došlo v době od 5. srpna 2015 do 5. srpna 2019. "Jedná se o parcelu, kterou čtyři roky zřejmě nikdo nekontroloval a až nyní byla dopravní nehoda zjištěna," upřesnila policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24