QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pondělí ve znamení nehod! Bouralo se na Železnorudsku i u České Kubice- FOTO

13.01.2020 13:21

Nehoda u odbočky na Podhůří si vyžádala dva zraněné, záchranka zashovala i u dalších kolizí  na Klatovsku a Domažlicku. Havarovala také hasičská Tatra. 

35
353411223736

Nehoda osobního auta na silnici 1/26 u České Kubice na Domažlicku zaměstnala před polednem všechny složky integrovaného záchranného systému.

"Jednu osobu si převzala do péče zdravotnická záchranná služba,“ informoval Petr Poncar, mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje.

K další nehodě dnes došlo na Železnorudsku. "Na silnici 190 nedaleko křižovatky se silnicí k Železné Rudě havarovalo jedno osobní vozidlo. Jednu osobu hasiči vyprostili bez použití hydraulického vyprošťovacího zařízení. Dále zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření,“ dodal mluvčí.

"Ženu ročník 1965 jsme s lehčím zraněním transportovali do Klatovské nemocnice,“ upřesňuje mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Dvě osobní auta se dále srazila na silnici 20 u odbočky na Podhůří. "Dvě osoby si převzala zdravotnická záchranná služba,“ sděluje Petr Poncar.

Havaroval dokonce i hasičský vůz mířící k zásahu. Kolize u Nemanic si vyžádala tři lehká zranění, která byla ošetřena na místě. "Jeden kolega je na pozorování,“ dodává mluvčí hasičů.

"K dopravní nehodě došlo 13. ledna ve 4:40 hodin na silnici mezi obcemi Černá Řeka a Lísková. Havarovalo zde služební nákladní vozidlo hasičského záchranného sboru Tatra 815 při cestě k zásahu. Dopravní nehodu šetří policisté Dopravního inspektorátu Domažlice," uzavírá policejní mluvčí Dagmar Brožová.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24