Posezení u krbu i vánoční prohlídka! V zoo pokračuje adventní program

13.12.2018 8:01

Plzeňská zoo láká na v pořadí již třetí pokračování adventního víkendového programu. Tentokrát dojde i na komentovanou večerní prohlídku vánočně osvětlené zahrady.

ZOO_Plzen_27_02_2012 (17)

Speciální program je v plzeňské zoo připravený na třetí adventní sobotu 15. prosince. Patřit bude setkání se zajímavými lidmi. V Hospodě na statku se u praskajícího krbu postupně představí od 14 hodin tři hosté.

"Všichni přes své mládí mají už svůj životní příběh, mají co vyprávět a dokážou posluchače zaujmout. Matěj Brzica je evropským včelařským zlatým juniorem, František Jůna našel zalíbení ve zvláštním brouku a procestoval kvůli němu kus světa. Stát se ošetřovatelem v zoo je snem mnohých mladých lidí. Karlu Kunešovi se to podařilo a momentálně se stará v plzeňské zoo o velké šelmy," představuje hosty František Hykeš ze zoo.

Návštěvníci s sebou mají vzít na ochutnání vánoční cukroví a dobrou náladu. Výsledkem by měla být příjemná vánoční atmosféra. Na Lüftnerce ale tentokrát program končit nebude. Po posezení bude následovat od 16 hodin podvečerní procházka vánočně vyzdobenou zahradou. Sraz pro zájemce je u hlavní pokladny v ulici Pod Vinicemi.

Adventní program vyvrcholí v zoo v sobotu 22. prosince vystoupením živého betléma.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24