QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Poškodil kašnu na náměstí Republiky! Okamžitě ho odhalila kamera - FOTKY

18.02.2019 12:53

U správního orgánu skončí případ vandala, který poškodil jednu z kašen na náměstí Republiky. Díky kameře u něj byli strážníci v podstatě okamžitě!

275899_4
275899_4275899_1

Muže, který se šplhal po kašně na náměstí v Plzni, si všiml strážník městské policie na kamerovém systému. Okamžitě na místo vyslal hlídku. Ukázalo se, že mladík na kašnu "Velbloud" nalepil nálepku.

"Hlídka v terénu dostala informaci o jeho osobě a chvilku na to už byla na místě. Mladý muž se k svému jednání přiznal a sám ji chtěl i sloupnout. Nic jiného lepšího ho však nenapadlo, že si k tomu na odstranění vezme kovovou minci. Kašnu, kde byla nálepka umístěna, poškrábal," řekla mluvčí městské policiše Jana Pužmanová. 

Celou věcí se nyní budou zabývat úředníci správního orgánu. Kašny jsou na náměstí Republiky od roku 2010 a cílem vandalů se stávají opakovaně. Nejspíš nejznámějším je případ, kdy vtipálek nalil do jedné z kašen saponát a doslova ji proměnil v pěnovou fontánu. Policie ho dokonce obvinila kvůli poškození cizí věci a přečinu výtržnictví. Podrobnosti se dočtete v článku zde.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24