Potřebujete servis kola? Koupit nové? MMR E-bike funguje…

03.04.2020 17:03

I v tomto nouzovém stavu vám plzeňský prodejce kol a expert na elektrokola MMR E-bike pomůže se servisem nebo nabídne koupi kola přímo z pohodlí vašeho domova.

mmr ebike

„Vláda nám umožňuje provádět servis kol. Servis kol provádíme od 9 do 15 hodin na naší prodejně v Papírnické ulici v Plzni nebo po telefonické dohodě na telefonu 777 224 900,“ říká majitel firmy MMR E-bike Martin Uhlíř.

Pokud máte elektrokolo, tak doporučujeme nechat si udělat diagnostiku baterie před sezonou na speciálním testovacím přístroji v MMR E-Bike. Z měřícího protokolu se dozvíte, jakou skutečnou kapacitu má vaše baterie a kolik na ní ujedete.

I když není možné si v současné době vybrat kolo na prodejně, MMR E-bike se snaží přiblížit zákazníkům. „Spustili jsme nový web s e-shopem, takže nyní můžete bezpečně nakupovat z pohodlí vašeho domova,“ sdělil Martin Uhlíř a dodal: "Zvláště v současné době jistě oceníte naší stálou službu, dopravu u nás zakoupených kol po Plzni a okolí zdarma. Na svoje nové kolo si tak můžete počkat pěkně doma v obýváku."

foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24