Pozor na Karlovarské! Došlo k obnově původního dopravního značení

07.10.2020 11:30

Ve čtvrtek 1. října došlo k obnovení provozu na ulici Studentská v Plzni. Z tohoto důvodu se na Karlovarské třídě obnovilo původní dopravní značení číslo B2 a B24a.

studentská

Ve čtvrtek 1. října bylo na Karlovarské třídě v Plzni v úseku od křižovatky s ulicí Kotíkovská ke křižovatce s ulicí Studentská obnoveno původní svislé dopravní značení číslo B2 a B24a, které bylo změněno z důvodu rekonstrukce ulice Studentská.

V současné době je ulice Studentská plně průjezdná, a proto bylo původní dopravní značení v ulici Karlovarská obnoveno. Jedná se o svislou dopravní značku číslo B2 – Zákaz vjezdu všech vozidel, která zakazuje vjezd všem druhům vozidel na jednosměrnou pozemní komunikaci, v níž je provoz veden opačným směrem a dále o svislou dopravní značku číslo B24a – Zákaz odbočování vpravo, která zakazuje odbočování vpravo na nejbližší křižovatce, na účelovou komunikaci v místě jejího připojení nebo na místo ležící mimo pozemní komunikaci.

"Upozorňujeme řidiče, aby výše uvedené dopravní značení respektovali při užívání nově zrekonstruované Studentské ulice," dodává mluvčí policie Michaela Raindlová.

Foto: plzen.eu

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24