Práce na plynovodu spustí dlouhodobou uzavírku v Rokycanech

11.06.2018 11:41

V Rokycanech startuje dlouhodobé omezení v ulici Josefa Růžičky. Práce na plynovodu budou probíhat v několika etapách až do poloviny září.

FOTO_QAP_CZ_(4)

Stavební práce se dotknou ulice Josefa Růžičky v úseku až ke křižovatce s ulicí Boženy Němcové. Řidiči, ale také chodci budou muset počítat s omezeními zhruba tři měsíce.

První etapa se týká úseku od okružní křižovatky Jiráskova Pražská až k domu s popisným číslem 352. Výkopy se objeví jak na komunikaci, tak na chodníku.

Následovat budou další etapy, které postupně přinesou i úplnou uzavírku.

2. etapa – rekonstrukce v ulici Josefa Růžičky k čp. 352 – částečné omezení provozu:

bezvýkopová technologie mezi vjezdem na parkoviště Kaufland a křižovatkou s ulicí Čapkova, překop silnice po částech k čp. 259 až 352, pohyb chodců usměrněn zábradlím odděleným pruhem.

3 etapa – rekonstrukce od zimního stadionu pod podjezd trati ČD: úplná uzavírka silnice III/11732 se zajištěním obsluhy sportovního areálu a nemovitostí v ulici Čapkova a Lázeňská, pohyb chodců usměrněn zábradlím odděleným pruhem.

4. etapa – od podjezdu trati ČD ke křižovatce s ulicí Čelakovského: chodník uzavřen, pohyb chodců usměrněn zábradlím odděleným pruhem, úplná uzavírka silnice III/11732 se zajištěním obsluhy areálů v ulicích Čelakovského (včetně navazujících) a Bílá halda.

5. etapa – rekonstrukce v ulici Matěje Šmolíka od regulační stanice k ulici Zeyerova: uzavřená stezka pro chodce se zachování obslužnosti RD čp. 191.

6. etapa – rekonstrukce od křižovatky ulice Čelakovského ke křižovatce s ulicí Boženy Němcové: úplná uzavírka silnice III/11732 se zajištěním obslužnosti areálů a nemovitostí navazujících na ulici Čelakovského, chodník uzavřen, pohyb chodců usměrněn zábradlím odděleným pruhem.

Zdroj: MÚ Rokycany

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24