QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Prazdroj nově rozváží do hospod PET lahve. Usnadňují prodej přes okénko

17.10.2020 9:00

Plzeňský Prazdroj začal do hospod hned po zavedení omezujících opatření rozvážet pivo v PET lahvích. Reaguje tak na potřebu hospodských, kteří fungují přes okénko nebo v rámci rozvozu.

foto PET Salzmann

Restaurace a hospody jsou od středy zavřené a jedinou možností pro majitele provozoven je prodávat přes okénko. Plzeňský Prazdroj zareagoval na tuto situaci rychle. 

„Předzásobili jsme se a v následujících dnech rozvezme uzavíratelné lahve do zhruba 2500 hospod a restaurací, které o ně teď mají zájem. Nejdůležitější je rychlost, abychom hospodským pomohli zachovat chod byznysu i v dalších dnech,“ říká obchodní ředitel Plzeňského Prazdroje Tomáš Mráz.

Po této rychlé reakci si Prazdroj pro příští týdny přichystal i další pomoc. „Navážeme na předchozí covidovou podporu hospod a restaurací,“ doplňuje Tomáš Mráz. Prazdroj na jaře vyměňoval zdarma prošlé pivo, dodával do hospod dezinfekci a ochranné pomůcky, poskytoval konzultace k vyplnění žádostí o státní podporu a v květnu poskytl hospodským téměř milion čepovaných piv na svůj účet a připravil také několik aktivit pro zvýšení zájmu hostů.

FOTO: Plzeňský Prazdroj

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24