QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Předseda představenstva PMDP Zarzycký poděkoval vietnamské komunitě

08.04.2020 13:09

Plzeňské městské dopravní podniky dostaly 300 látkových roušek od zástupců Svazu Vietnamců v České republice. Vybaví jimi především zaměstnance v první linii.

1

Nejen tímto darem se vietnamská komunita snaží pomoci v boji proti pandemii nového typu koronaviru.

"Velmi si vážíme daru, který jsme dnes od vietnamské komunity obdrželi. V současné době je každá pomoc velmi vítána,“ říká Roman Zarzycký, 1. náměstek primátora a předseda představenstva Plzeňských městských dopravních podniků (PMDP), a dodává: "Rouškami dovybavíme především řidiče, dělníky a zaměstnance na Zákaznických centrech.“

PMDP už zavedly řadu opatření pro ochranu zaměstnanců i cestujících. Všichni zaměstnanci byli doposud vybaveni minimálně dvěma rouškami z dílen společnosti, která standardně zajišťuje výrobu stejnokrojů, pravidelně jsou jim dodávány desinfekční prostředky, desinfikovány jsou nejen všechny vozy včetně kabiny řidiče, ale i další místa, kde se zaměstnanci pohybují nebo byly na vybraná místa instalovány zásobníky s desinfekcí.

"Zástupce vietnamské komunity vyjádřil podporu všem zaměstnancům PMDP, popřál jim pevné zdraví a hodně sil k překonání současné situace," doplnil mluvčí PMDP René Vávro.

FOTO: PMDP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24