Přepadli benzínku v Losiné! Policisté žádají o pomoc!

08.06.2019 12:50

"V pátek po dvaadvacáté hodině došlo v obci Losiná k loupežnému přepadení. Hledáme řidiče, kteří místem projížděli a mají záznam z kamery," uvádí policejní mluvčí Dana Ladmanová.

policie ilustracni foto QAP

K loupežnému přepadení čerpací stanice došlo v pátek 7. června v obci Losiná.

"Ve 22.20 hodin přišel do areálu neznámý pachatel, který měl kuklu na  hlavě a pod pohrůžkou násilí vynutil na obsluze vydání finanční hotovosti, kterou vložil do černé igelitové tašky a z místa odešel. Následně byla vyhlášena pátrací akce po pachateli loupeže, do které bylo zapojeno několik desítek policistů a byl přivolán i policejní vrtulník, ale pachatele se dosud nepodařilo vypátrat," popisuje událost mluvčí Dana Ladmanová.

Popis pachatele:

Muž měl postavu vysokou 180-190 cm, na sobě měl oblečení tmavé barvy, černou obuv a na hlavě kuklu s výraznými otvory na oči.

"Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež a po pachateli pátráme. Zároveň žádáme řidiče vozidel, kteří obcí Losinou projížděli v době od 21.45 do 22.20 hodin a měli v činnosti záznamové zařízení, aby policii poskytli záznam. Děkujeme za spolupráci," uvedla dále policejní mluvčí.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24