Při domovních prohlídkách drogového gangu se našla řad věcí! Nepatří vám? FOTKY

12.07.2019 10:52

Případ gangu dealerů pervitinu, kteří s ním kšeftovali zejména na Plzeňsku, má pokračování. Policie během domovních prohlídek našla řadu věcí, které jsou nejspíš kradené! Neokradli právě vás?

5_postcard
5_postcard435678910111312141517161821222320242625

Policie stále vyšetřuje případ gangu, který kšeftoval na Plzeňsku s pervitinem. Během razie a následných domovních prohlídkách se našla řada věci, které podle všeho banda nakradla na několika místech regionu.

"Kriminalisté územního odboru Plzeň-venkov 1. oddělení obecné kriminality vyšetřují drogovou trestnou činnost – distribuce pervitinu, ke které docházelo ze strany obviněných nejméně na území okresu Plzeň-jih, Plzeň-město a Klatovy. Při prováděných domovních prohlídkách bylo zajištěno velké množství věcí, které by mohly pocházet z majetkové trestné činnosti," říká mluvčí policie Iveta Kořínková.

Policie zveřejnila fotky zajištěných věcí a nyní shání jejich majitele. "Policie touto cestou vyzývá občany, kteří by si tyto zajištěné věci poznali na uvedených fotografiích, aby se ozvali na telefonní číslo 974 326 335," dodává policejní mluvčí.

Gang výrobců pervitinu rozbili kriminalisté s Toxi týmem na konci letošního května při speciální razii "TOG". Distributory pervitinu a dalších omamných a psychotropních látek se kriminalistům podařilo dopadnout na základě důkladného operativního šetření, které probíhalo již od konce roku 2018.

"Jednalo se o rozsáhlou drogovou trestnou činnost, kdy samotní prodejci této drogy působili hned na několika místech v Plzeňském kraji najednou. Samotnou realizaci celého případu provedli kriminalisté mezi 28. a 29. květnem 2019. Realizace probíhala na několika místech současně, a to na Nepomucku a v Plzni. Za pomoci zásahových jednotek policisté zadrželi celkem 7 osob," připomíná mluvčí policie.

Policisté provedli domovní a nebytové prohlídky, při kterých zajistili mimo jiné prozatím blíže neupřesněné množství pervitinu, sušiny rostlin konopí, finanční hotovost v řádu desítek tisíc korun a právě velké množství nakradených věcí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24