QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Při nehodě zahynula sedmnáctiletá dívka. Mladý řidič je vážně zraněný - FOTKY

07.01.2020 19:39     08.01.2020 7:28

Všechny záchranářské složky vyjely v úterý večer ke srážce nákladního a osobního auta před obchvatem Staňkova. Vážně zraněný mladík je v péči lékařů fakultní nemocnice. 

2
213

K tragické dopravní nehodě osobního a nákladního auta  došlo v úterý 7. ledna ve čtvrt na osm večer na silnici 26. Devatenáctiletého řidiče dopravili záchranáři s vážnými zraněními do nemocnice. Spolujezdkyně narozená v roce 2002 svým zraněním na místě podlehla.

"Záchranná služba na místě ošetřila mladého muže ročník 2000. S těžkými zraněními na řízené plicní ventilaci byl transportován na urgentní příjem fakultní nemocnice. Mladá žena utrpěla mnohočetná zranění, kterým na místě podlehla. Poslední účastník nehody z nákladního auta, byl ošetřen a ponechán na místě,“ sděluje mluvčí zdravotnické záchranné služby Mária Svobodová.

Řidič ve věku 53 let z nákladního auta vyvázl bez zranění. "Na místě u něho byla provedena dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem. U řidiče z osobního auta byl odběr krve a moči nařízen v nemocnici, na místě nebylo možné provést dechovou zkoušku,“ sděluje policejní mluvčí Veronika Hokrová s tím, že vyšetřování nehody nadále pokračuje.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24